Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Центр громадського здоров’я проведе телеконференцію для лікарів-фтизіатрів
18.07.2018
13:00

Центр громадського здоров’я проведе телеконференцію для лікарів-фтизіатрів

20 липня 2018 року фахівці Центру громадського здоров’я проведуть онлайн-телеконференцію з впровадження нових міжнародних протоколів у сфері протидії туберкульозу.

До участі в телеконференції запрошені головні лікарі регіональних протитуберкульозних закладів та інші фахівці, залучені до впровадження нових клінічних протоколів. Для них будуть додатково роз’яснені алгоритми впровадження нових міжнародних протоколів в практичну діяльність закладів охорони здоров’я.

Початок телеконференції 20 липня 2018 року о 14-00.

Незважаючи на серйозний прогрес, якого вдалося досягти за останнє десятиліття, захворюваність на туберкульоз залишається актуальною проблемою системи громадського здоров’я в Україні. Для прискорення процесу подолання туберкульозу, забезпечення сучасних, науково обґрунтованих підходів до розробки медико-технологічних документів зі стандартизації медичної допомоги були внесені зміни до чинного законодавства.

Зокрема, минулого року набув чинності наказ МОЗ України від 29 грудня 2016 року №1422, що дозволяє лікарям використовувати в роботі міжнародні клінічні протоколи, впроваджує принципи доказової медицини в сучасну медичну практику та забезпечення науково обґрунтованих підходів до надання медичної допомоги людям з туберкульозом.

З питань організації телеконференції звертайтеся до лікаря-фтизіатра відділу координації програм лікування ТБ ЦГЗ Ольги Зайцевої:

e-mail: o.zaitseva@phc.org.ua 

З технічних питань — до провідного фахівця з підтримки інформаційних систем ЦГЗ Станіслава Боровкова,:

e-mail: s.borovkov@phc.org.ua

Звертаємо увагу: 19 липня відбудеться тестова перевірка зв’язку за допомогою програми TeamTalk.

Інші новини