Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
ЦГЗ запрошує на дистанційне навчання
23.10.2019
15:30

ЦГЗ запрошує на дистанційне навчання

Стартував четвертий (і останній у 2019 р.) цикл навчання на платформі дистанційних курсів Центру громадського здоров’я України.

Дистанційне навчання — це чудова нагода підвищити свої компетенції у потрібній сфері у зручний для себе час і за допомогою провідних фахівців галузі. До того ж, онлайн-курси абсолютно безкоштовні.

Інформальна освіта, зокрема професійний розвиток за дистанційною формою навчання з використанням електронних навчальних ресурсів, є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку в рамках атестації лікарів (Наказ МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів»).

Мета

Освітні курси розроблено з метою поліпшення знань і навичок із діагностики та лікування захворювань відповідно до національних протоколів та міжнародних стандартів. Відеолекції читають експерти з різних питань організації та управління охороною здоров’я.

Тематика

Зараз на платформі дистанційного навчання ЦГЗ доступні такі курси:

Аудиторія

Дистанційні курси Центру громадського здоров’я МОЗ України будуть корисні як медичним, так і соціальним працівникам, психологам, а також усім охочим дізнатися більше про новітні медичні практики та методи психосоціального супроводу пацієнтів.

Доступність

Навчання абсолютно безкоштовне. Викладач може рекомендувати додаткову літературу, щоби ви могли глибше вивчити певну тему, але доступних у межах курсу матеріалів достатньо для успішного його закінчення. Навчальні й перевірочні матеріали, а також форум доступні онлайн у будь-який час: https://courses.phc.org.ua.

Як зареєструватися на платформі дистанційного навчання ЦГЗ: інструкція.

Інші новини