Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Черкаському обласному ценру СНІДу 20 років
12.09.2016
19:16

Черкаському обласному ценру СНІДу 20 років

8 вересня 2016 року КЗ «Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Черкаської обласної ради відзначив своє 20-річчя.

20 років тому у цей день почала працювати невелика команда фахівців, яка складалась з 5-ти чоловік. За весь час своєї діяльності невеликий центр перетворився в потужний інструмент протидії епідемії ВІЛ-інфекції в Черкаській області, об’єднав у собі не тільки лікувальні але й консультативні та координаційні функції. Сьогодні штат центру налічує більше 50 висококваліфікованих фахівців, результати його роботи відзначені на державному та міжнародному рівнях.

 

 

Цьогоріч із вітаннями до Центру завітала команда Представництва  ООН в Україні: директор офісу Координатора системи ООН в Україні Ван Нгуєн, директор об’єднаної Програми ООН по ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС) в Україні Яцек Тишко, Національний координатор Міжнародної організації праці в Україні (МОП) Сергій Савчук, радник ЮНЕЙДС з питань комунікації та глобальних ініціатив Олена Шерстюк, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко та голова ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Наталія Несват. Яцек Тишко, висловлюючи подяку Центру за активну роботу у справі протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, оцінив його роботу, як одну із кращих в Україні, а Сергій Савчук наголосив, що досвід, отриманий упродовж співпраці МОП із Центром, сьогодні впроваджується не тільки не тільки на загальноукраїнському, але й на міжнародному рівнях.

Інші новини