Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Чому вакцинуватися завжди на часі? 
09.12.2022
18:08

Чому вакцинуватися завжди на часі? 

Українська Греко-Католицька Церква (УГКЦ) у взаємодії з Центром громадського здоров’я допомогла організувати вакцинацію у місті Славутич. Щепилася 31 людина. 

Коронавірус SARS-CoV-2 становить особливу загрозу для людей з хронічними захворюваннями, а також  старшого віку. Такі люди мають підвищений ризик тяжкого перебігу хвороби або можливість отримати ускладнення.

Українська Греко-Католицька Церква, підтримавши прагнення мирян захистити себе від страшної недуги, допомогла організувати сесію з вакцинації та лекцію про важливість щеплень у місті Славутич.  Вакцинуватися приїхали також жителі Чернігова та внутрішньопереміщені особи. 

Така подія важлива, особливо під час воєнного стану, коли кожен стає найбільш вразливим до інфекційних агентів. Причиною цього можуть бути незадовільні умови проживання, зокрема в укриттях або підвалах, неможливість зберігати дистанцію з іншими людьми чи надягати маску, коли це потрібно. Крім цього, багато людей опинилися в ситуації, коли вони не можуть своєчасно звернутися по медичну допомогу. 

Вакцинуватися завжди на часі! Адже це надійний захист та доведений захист від COVID-19. Пам’ятайте, що якщо ви переживаєте щодо того, чи маєте протипокази до щеплень, зверніться до свого сімейного лікаря. 

 

Інші новини