Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
01.08.2019
14:52

До уваги потенційних учасників торгів - надавачів послуг!

Центр громадського здоров’я МОЗ України оголосив відкриті торги на закупівлю послуг з профілактики ВІЛ-інфекції серед груп підвищеного ризику інфікування та догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ, за кошти державного бюджету по всіх областях України.

Всього в електронній системі Prozorro оголошено 69 відкритих торгів із закупівлі послуг з профілактики ВІЛ серед групи підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ (ЛВНІ, ЧСЧ, СП) та 23 – із закупівлі послуг догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ. Це всі торги, що були заплановані по закупівлю зазначених послуг у 2019 році.

Закликаємо потенційних надавачів послуг приймати участь в торгах.

Звертаємо вашу увагу на те, що кінцеві дати подання тендерних пропозицій  – 9 та 12 серпня 2019 року. Тому просимо не зволікати з підготовкою та поданням документів, так як у разі завантаження їх перед закриттям строків збій в роботі інтернет-провайдера або майданчика може стати перешкодою для участі в торгах.

Також повідомляємо, що 02.08.2019 о 15:00 відбудеться вебінар по заповненню документів для участі в закупівлях на Прозорро, присвячений найбільш поширеним питанням, що виникають в учасників торгів стосовно закупівлі зазначених послуг. Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися за посиланням https://webinar.phc.org.ua/b/pub-m9h-6cv.

Інші новини