Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Інтервенційна епідеміологічна служба ЦГЗ запрошує на навчання
15.02.2019
13:35

Інтервенційна епідеміологічна служба ЦГЗ запрошує на навчання

Інтервенційна епідеміологічна служба (ІЕС, раніше — ППЕ-Укр) ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» розпочинає прийом заявок на відбір резидентів до участі у другій когорті 2019–2020 рр.

Навчальний курс має розпочатися 3 червня 2019 р. у Києві. До участі в програмі запрошуються лікарі-епідеміологи, лікарі із загальної гігієни, лікарі-бактеріологи, лікарі-вірусологи, лікарі — мікробіологи-вірусологи, представники відповідних спеціальностей Міністерства оборони України та Держспоживслужби України.

Заповнену заявку разом із резюме треба надіслати електронною поштою на адресу ies@phc.org.ua до 31 березня 2019 р. включно.

Програму підготовки з польової епідеміології (ППЕ-Укр) було засновано 2016 р. МОЗ України спільно із Центром громадського здоров’я та Центрами контролю та профілактики захворювань Департаменту охорони здоров’я США (CDC), а навчання першої когорти розпочалося 2018 р.

Головною метою навчання є поліпшення стану здоров’я населення окремих регіонів та країни загалом шляхом зміцнення систем громадського здоров’я та покращення реагування на пріоритетні захворювання.

Навчання відбувається за підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань Департаменту охорони здоров’я США (CDC), Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США, програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією і за технічної підтримки ВООЗ.

Інші новини