Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Лідерство, управління і врядування: завершення третього проектного року
19.08.2016
16:32

Лідерство, управління і врядування: завершення третього проектного року

17 серпня 2016 року відбулася зустріч “Підтримка результатів розвитку потенціалу» з приводу завершення третього проектного року ініціативи співпраці Уряду США та Глобального фонду/проекту  «Лідерство, управління та врядування» в Україні (CCI / LMG-Україна).

Проект "Лідерство, управління і врядування" в Україні реалізовувався з 1 червня 2013 року з метою посилення програмного та інституційного потенціалу Українського центру  контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України  (УЦКС) в якості одного з основних реципієнтів  Глобального фонду.

Результатом спільної роботи експертів проекту LMG та УЦКС стало більше 35 політик та керівництв, серед яких Інституціональна стратегія УЦКС на 2014-2017 роки; пробюджетований операційний робочий план УЦКС; комунікаційна стратегія УЦКС на 2014-2017 роки; бренбук УЦКС; стратегія мобілізації ресурсів;  фандрейзингова стратегія та інструменти до неї; матриця потенційних партнерів; тренінгова стратегія; звіт з оцінки дослідницького потенціалу УЦКС; інструкція службових відряджень; політика прозорості, підзвітності та протидії корупції, тощо.

 

 

У зустрічі також взяли участь представники МБФ "Альянс громадського здоров’я", ВБО "Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ\СНІД". Під час зустрічі сторони підсумували зроблену роботу, подякували за важливу співпрацю та визначили перспективи подальшого використання розроблених інструментів.

Директор ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» Наталія Миколаївна Нізова вручила лист подяки керівнику проекту SIAPS в Україні Уаніті Фолмсбі та зазначила, що саме завдяки спільній роботі, УЦКС зробив великий крок вперед, створивши команду з міжнародним менеджментом, а правильна стратегія використання ресурсів допомогла працювати у кризовий для країни час.

Інші новини