Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Найкращий захист  проти COVID-19 — це вакцинація
31.01.2023
09:41

Найкращий захист  проти COVID-19 — це вакцинація

Українська Греко-Католицька Церква у взаємодії з Центром громадського здоров’я провела 3 сесії з вакцинації у січні 2023 року. Вакцинувалося 104 особи.

2023 рік розпочався з вакцинацій проти COVID-19 у регіонах. За перший місяць зими УГКЦ допомогла посприяти організації вакцинації у Брюховичах. До події долучилися представники Львівського Центру контролю та профілактики хвороб (ЦКПХ). Вакцинувалося: 38 осіб. 

Наступну сесію з вакцинації організували у Вінниці. Серед людей, які щепилися були ті, що вакцинувалися вперше або отримували бустерну дозу. Всього під час сесії щепилося 29 людей, серед яких були як жителі Вінниці, так і внутрішньопереміщені особи. 

Ще одна вакцинація вібулася в Івано-Фраківську. Щепилося 37 прихожан кількох місцевих храмів. . 

Вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування пандемії, у поєднанні з іншими заходами безпеки. Навіть якщо ви вже перехворіли на COVID-19, щеплення робити потрібно. Вакцини забезпечують надійний захист.

Групою ризику щодо COVID-19 є люди з хронічними захворюваннями. У них набагато більший ризик тяжкого перебігу хвороби. Саме тому таким людям необхідно вакцинуватися в першу чергу. 

Вакцинуйтеся та захистіть себе!

 



 

Інші новини