Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Оперативні дані щодо ситуації у Херсонській області: 10 вересня
10.09.2018
16:30

Оперативні дані щодо ситуації у Херсонській області: 10 вересня

За минулу добу жителі Херсонської області не зверталися за медичною допомогою, а показники шкідливих речовин залишаються у межах норми. У разі погіршення самопочуття (неприємного присмаку у роті, подразнення слизових оболонок очей, органів дихання, шкіри) терміново зверніться до лікаря!

Станом на 16:00 10 вересня 2018 року:

1. На території Херсонської області проводяться регулярні дослідження атмосферного повітря: за результатами досліджень мобільної лабораторії перевищень допустимої концентрації оксиду азоту, оксиду сірки, сірководню, оксиду вуглецю не виявлено.

2. За минулу добу до закладів охорони здоров’я області для отримання медичної допомоги громадяни не зверталися.

Починаючи з 5 вересня, медичні бригади обстежили 1300 людей (з них 1100 дітей), які проживають у південних районах Херсонської області. В жодного з них не виявлено ознак погіршення стану здоров’я внаслідок викидів заводу “Кримський Титан”.

Усі заклади охорони здоров’я регіону за потреби готові надати необхідну допомогу населенню.

Центр громадського здоров’я разом з МОЗ України та Мінінформполітики підготували буклет з рекомендаціями для жителів населених пунктів, які потенційно можуть постраждати від викидів невідомої отруйної хімічної речовини в районі розташування хімічного підприємства «Кримський Титан».

Детально на сайті ЦГЗ за посиланням: http://bit.ly/2QjvH6L

Інші новини