Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Опубліковано перший дайджест Центру громадського здоров’я з аналізу даних епіднагляду про нещодавню ВІЛ-інфекцію в Україні
04.10.2024
16:41

Опубліковано перший дайджест Центру громадського здоров’я з аналізу даних епіднагляду про нещодавню ВІЛ-інфекцію в Україні

Центр громадського здоров’я опублікував перший випуск дайджесту «Впровадження системи моніторингу та реагування на нещодавню ВІЛ-інфекцію в Україні» станом на 1 вересня 2024 року. Відтепер дайджест виходитиме щомісяця.

Завантажити дайджест можна за посиланням

У випуску висвітлено актуальні дані, тенденції та результати, які допоможуть ознайомитись з поточною ситуацією з ВІЛ в Україні. Також посібник допоможе визначити ефективність заходів щодо стримування епідемії.

Найактуальнішу інформацію про тестування на нещодавню ВІЛ-інфекцію Ви можете знайти на інтерактивному дашборді, який оновлюється щоденно.

Довідково: 

Нещодавня ВІЛ-інфекція (НІ) — це ВІЛ-інфекція, що сталася відносно недавно, зазвичай протягом останніх 12 місяців. Виявлення НІ має важливе значення для розуміння динаміки та швидкості набуття епідемії, виявлення територій та контингенту населення з активною передачею вірусу, а також впровадження своєчасних заходів у сфері громадського здоров’я.

Інші новини