Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Покращення якості та стійкості медикаментозного підтримуючого лікування в Україні
22.04.2016
19:00

Покращення якості та стійкості медикаментозного підтримуючого лікування в Україні

21 квітня 2016 року за ініціативи МБФ «Альянс громадського здоров’я»  відбулася зустріч партнерів для представлення завдань та планів 5-річного проекту «Покращення якості та стійкості медикаментозного підтримуючого лікування в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США, згідно з Надзвичайним планом Президента США по боротьбі зі СНІДом (PEPFAR).

Метою проекту є надання адресної технічної допомоги програмам  медикаментозного підтримуючого лікування (МПЛ) в Україні та стимулювання їх розвитку задля покращення якості та стійкості програм і отримання довгострокових позитивних результатів у соціальній сфері та стані здоров’я пацієнтів. В рамках проекту передбачено виконання низки завдань: розробка фінансово стійких моделей МПЛ, впровадження інтегрованих моделей надання послуг, розробка і впровадження моделей надання послуг після виходу з МПЛ.  Проект буде реалізовано в 5 областях України на базі 12 лікувально-профілактичних закладів.

На відкритті заходу з привітальним словом виступив Віталій Каранда, заступник директора з підтримки програм ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України».

Інші новини