Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Правління Глобального фонду обрало нове керівництво
03.05.2017
15:16

Правління Глобального фонду обрало нове керівництво

Сьогодні в м. Кігалі (Руанда) під час 37- го засідання Правління Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією було обрано нового Голову Правління фонду представника регіону Східної Європи та Центральної Азії Аіду Куртовіч, яка раніше обіймала посаду віце-Голови Правління фонду.

Також було обрано нового віце-Голову – представника США Джима Саймона.

Про це під час засідання повідомила Генеральний директор Центру громадського здоров’я МОЗ України, делегат Констіт’юенсі країн Східної Європи та Центральної Азії професор Наталія Нізова.

Також, під час заходу було підбито підсумки роботи організації за 2016 рік, обговорені актуальні питання співпраці фонду з іншими партнерами та визначені завдання для нового керівництва Правління Глобального фонду.

Нагадаємо, засідання Правління Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією є ключовим заходом, який збирає представників всіх країн, що впроваджують гранти Глобального фонду, основних донорів, та інших зацікавлених сторін та формує бачення Глобального фонду щодо вектору розвитку діяльності та розподілення пріоритетів на найближчі роки.

Інші новини