Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Робоча зустріч Технічної робочої групи з питань охорони здоров’я у пенітенціарній службі України
04.09.2015
15:59

Робоча зустріч Технічної робочої групи з питань охорони здоров’я у пенітенціарній службі України

4 вересня 2015 року у м.Києві відбулася робоча зустріч Технічної робочої групи з питань охорони здоров’я у Державній пенітенціарній службі України.

В ході зустрічі учасники технічної робочої групи обговорили питання інформування про рівень співробітництва Державної пенітенціарної служби України з Міністерством охорони здоров’я України та підвели підсумки конференції «Охорона здоров’я за гратами. ВІЛ/СНІД, туберкульоз та інші соціально небезпечні захворювання: виклики, можливості та розвиток». Представники ВООЗ в Україні, в свою чергу, презентували проект звіту відносно питань охорони здоров’я та огляду супротиву протитуберкульозним препаратам у пенітенціарній системі.

Також було обговорено плани співробітництва партнерських організацій з управлінням охорони здоров’я та медико-санітарного забезпечення ДПтСУ на 4 квартал 2015 року та на 2016 рік.

Від ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» у заході взяла участь в.о. заступника директора з питань організації протитуберкульозних заходів Яна Терлеєва.

 

Інші новини