Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Розвиток кадрового потенціалу у галузі громадського здоров’я в Україні
09.06.2016
20:23

Розвиток кадрового потенціалу у галузі громадського здоров’я в Україні

9 червня 2016 року за ініціативи проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського здоров’я з метою обговорення питань розробки сертифікатної програми, що сприятиме розвитку кадрового потенціалу у галузі громадського здоров’я в Україні.

Проект USAID  «Реформа ВІЛ-послуг у дії» спільно з Українським тренінговим центром сімейної медицини, Національним медичним університетом ім.О.О.Богомольця та Каліфорнійським університетом Сан-Франциско  планує розробити і впровадити сертифікатну програму у галузі громадського здоров’я. Впродовж зустрічі від імені Каліфорнійського університету Сан-Франциско з доповідями виступили  Магістри громадського здоров’я  Карен Уайт та Сьюзі Уелті,  а також Ольга Висоцька, директор Українського тренінгового центру сімейної медицини.

До активного обговорення та плідної дискусії з питань розвитку кадрового потенціалу долучилися представники державного та громадського сектору ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», МБФ «Альянс громадського здоров’я», Державної санітарно-епідеміологічної служби України, Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця, Міжнародного центру з питань освіти та підготовки у сфері охорони здоров’я університету штату Вашингтон (проект I-TECH),  Міжнародного фонду «Відродження».

Від ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» у заході взяв участь Заступник директора з програмної діяльності Віталій Каранда. 

Інші новини