Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
У Львові обговорили стратегію розвитку програми імунопрофілактики та захисту населення від вакцинокерованих інфекцій
19.06.2018
12:30

У Львові обговорили стратегію розвитку програми імунопрофілактики та захисту населення від вакцинокерованих інфекцій

14 червня 2018 року у Львові відбувся семінар на тему «Стратегія розвитку національної програми імунопрофілактики та захисту населення від вакцинокерованих інфекцій до 2022 року». Участь у заході взяли представники закладів охорони здоров’я Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Вінницької, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Чернівецької та Львівської областей, під керівництвом Центр громадського здоров’я МОЗ України за участю Українського  Католицького університету та громадської організації  «PH Capital” за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Учасники семінару обговорили шляхи реалізації стратегії розвитку національної програми з імунопрофілактики та особливості її впровадження на регіональному рівні.

Результатом семінару стало звернення учасників до Міністерства охорони здоров’я України щодо підтримки впровадження Стратегії як пріоритетного, першочергового заходу для покращення рівня охоплення щепленнями та участі в її імплементації на регіональному рівні для подальшого виконання.

Наразі розпочато підготовку регіональних планів з імунопрофілактики.

Інші новини