Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Вебінар про Парламентську групу з ТБ 2 грудня о 17:30
22.11.2016
19:35

Вебінар про Парламентську групу з ТБ 2 грудня о 17:30

У п'ятницю, 2 грудня 2016 р. о 17:30-18:30 (за Київським часом) Європейської Коаліція з туберкульозу (ЄКТБ) проводить вебінар про Парламентську групу з ТБ і загальні питання залучення парламентарів. 
Мова вебінару: російська.
 
Глобальний кокус з ТБ є єдиною в своєму роді глобальною мережею парламентарів, об'єднаних спільною метою покінчити з епідемією туберкульозу.

Метою вебінару є не тільки представлення Євразійської парламентської групи Глобального кокусу з ТБ, але також ознайомлення з тим, як громадянське суспільство може взаємодіяти з парламентарями, щоб домогтися необхідних змін політик і збільшити розміри фінансування для діагностики та лікування ТБ на національному та регіональному рівнях.

Порядок денний:
- Представлення Глобального кокусу з ТБ і Євразійської парламентської групи з ТБ співробітником організації "RESULTS UK" (Великобританія) Коріном Гидирим;
- Питання та відповіді

Щоб зареєструватись для участі у вебінарі, а також у разі, якщо у вас виникнуть будь-які запитання з приводу цього вебінару, зв'яжіться з організаторами за адресою: coordinator@tbcoalition.eu;
Останній день реєстрації: 28 листопада 2016р.

Інші новини