Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Запрошуємо представників громадських організацій до Опікунської ради ЦГЗ
23.10.2018
18:00

Запрошуємо представників громадських організацій до Опікунської ради ЦГЗ

12 жовтня 2018 р. створено Опікунську раду Центру громадського здоров’я МОЗ України. Відповідні наказ та положення опубліковано на сайті ЦГЗ (Про Центр — Установчі документи).

Запрошуємо представників громадських організацій, які працюють у сфері захисту громадського здоров’я, долучитися до розбудови системи збереження здоров’я українського населення та увійти до складу новоствореної Опікунської ради ЦГЗ.

Опікунська рада є консультативно-дорадчим органом, що має підвищити ефективність Центру громадського здоров’я, зокрема, у реалізації державної політики у сфері громадського здоров’я, розширюватиме міжнародне співробітництво тощо.

Крім того, Рада контролюватиме управління майном Центру та іншу його діяльність відповідно до Статуту ЦГЗ.

До складу Опікунської ради входитимуть представники Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Національної академії медичних наук України, міжнародних партнерів Центру та громадських об’єднань і асоціацій, основною сферою діяльності яких є громадське здоров’я, а також один представник від галузевої профспілки.

Щоби подати кандидатуру до складу Опікунської ради ЦГЗ, треба вислати інформацію про одного кандидата від громадської організації на загальну адресу Центру info@phc.org.ua із зазначенням посади, прізвища, ім’я, по-батькові та контактних даних до 2 листопада 2018 р. включно.

Інші новини