Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Зустріч партнерів по підготовці Програми для реалізації Стратегії Фаст Трек м. Київ
23.06.2016
12:29

Зустріч партнерів по підготовці Програми для реалізації Стратегії Фаст Трек м. Київ

21 червня 2016 року за ініціативи ЮНЕЙДС та проекту  USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» відбулася Зустріч партнерів по підготовці Програми для реалізації Стратегії Фаст Трек м. Київ в перспективі 2016-2017 рр. і Програми протидії ВІЛ-інфекції м. Києва на 2017-2021 рр..

Представники партнерських організацій працювали у групах в форматі мозкового штурму, в ході якого визначили існуючий спектр і об’єм послуг у сфері ВІЛ-інфекції і обговорили необхідні зміни  для досягнення цілей стратегії Фаст Трек (2016-2017 і 2017-2021).

В процесі обговорення в групах було напрацьовано пропозиції з профілактики ВІЛ-інфекції серед груп ризику і скринінгу на ТБ;  доступу до тестування на ВІЛ-інфекцію; лікування ВІЛ-інфекції та опортуністичних захворювань; соціального забезпечення та захисту ЛЖВ (догляд і підтримка); підтримки пацієнтів хворих на туберкульоз; ЗПТ.

За результатами було сформовано карту існуючих послуг і заходів, що дозволить нам узагальнити існуючий ресурс міста в контексті виконання Стратегії Фаст Трек м. Київ.

В заході взяли участь представники ДУ «Український центр контролю за сохворобами МОЗ України» Ярослава Соболєва, Ірина Андріанова та Ігор Старіченко.

Інші новини