Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Мобільні бригади вакцинації відвідають 7 західних областей України
23.02.2022
18:01

Мобільні бригади вакцинації відвідають 7 західних областей України

МОЗ, ЦГЗ, «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Фундації «Кока-Кола» запустили проєкт зі щеплення від COVID-19 літніх мешканців віддалених населених пунктів.

Для реалізації цього проєкту мобільні бригади вакцинації працюватимуть у семи західних областях України — Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській і Чернівецькій. Увага буде сконцентрована на населених пунктах, де показники охоплення вакцинацією серед людей у віці 60+ найнижчі.

Проєкт має на меті захистити насамперед людей віком від 60 років, маломобільних людей і членів їхніх сімей, які знаходяться в групі ризику і не можуть виїхати до вже наявних пунктів вакцинації.

Проєкт триватиме до кінця березня й охопить понад 300 невеликих населених пунктів. Графіки виїздів мобільних бригад у кожній області в рамках проєкту можна знайти тут: https://bit.ly/vaccination_regions (буде доповнюватись).

Якщо в переліку проєкту ви не побачили своєї області, дізнавайтесь як викликати мобільну бригаду вакцинації у свій населений пункт.

Інші новини