Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Щотижневий дайджест новин №16 «COVID-19. Цифри і факти»
19.01.2023
17:19

Щотижневий дайджест новин №16 «COVID-19. Цифри і факти»

Продовжуємо готувати для вас дайджест «COVID-19. Цифри і факти», який містить актуальні статистичні дані про рівень захворюваності та вакцинальної кампанії в Україні, а також позиції експертів щодо дієвості вакцин для різних категорій населення, результати наукових досліджень, новини з різних країн світу і корисні посилання, які стануть вам у пригоді. 

За тиждень із 6 по 12 січня цього року через тяжкий перебіг COVID-19 було госпіталізовано на 50,4% більше людей, ніж за тиждень перед тим. Причому кількість зареєстрованих випадків не збільшилась. 

А от субваріанта ХВВ.1.5 збудника COVID-19 в Україні станом на початок січня не виявлено. 

Стабільність гібридного імунітету проти COVID-19, що зумовлений варіантом вірусу BA.5, становить щонайменше 8 місяців — результати дослідження. 

У рубриці «Компетентно» — прогноз на початок року щодо ситуації з COVID-19 у США від доктора медичних наук, директора Навчального центру з вакцин та лікаря відділення інфекційних захворювань дитячої лікарні Філадельфії Пола Оффіта. 

Про це і не тільки — у новому випуску дайджесту «COVID-19. Цифри і факти», підготовленому у межах спільного зі Світовим банком проєкту МОЗ України.

Дайджест «COVID-19. Цифри і факти» підготовлений у рамках спільного проєкту МОЗ України та Світового банку.

Всі випуски дайджесту новин «COVID-19. Цифри і факти»

Інші новини