Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Вакцинація військових сьогодні на часі 
12.12.2022
15:26

Вакцинація військових сьогодні на часі 

COVID-19 не відступив, а  вакцинація — це надійний  захист для кожного, зокрема і для наших захисників та захисниць, які боронять Україну. В межах співпраці Православної Церкви України та Центру громадського здоров’я, у листопаді відбулося кілька сесій щеплень для військових та прикордонників. Загалом вакцинувалося 42 людини. 

Вакцинації відбулися у Хмельницькому та в смт Немирові, Львівської області. На місцях  допомогли організувати щеплення священнослужителі.  Така взаємодія допомагає убезпечити від зараження  COVID-19 та тяжкого перебігу військових, які вакцинувалися. 

З повномасштабним вторгненням росії на територію України, тема коронавірусу SARS-CoV-2 відійшла на другий план. Проте, це не означає, що хвороби немає. Військовослужбовці та прикордонники, які мають хронічні захворювання або є в групі ризику тяжкого перебігу, обов’язково мають вакцинуватися, так само й інші. 

Вакцинація допомагає вашому імунітету ефективно боротися з COVID-19. Завдяки цим засобам, наша імунна система може швидко розпізнати інфекцію та боротися з нею, перш ніж захворіє

Закликаємо військових не нехтувати можливістю отримати захист від коронавірусу SARS-CoV-2. Адже зараз надзвичайно важливо берегти здоров’я своє та побратимів від ще одного ворога — інфекційної хвороби. 

Обирайте здоров’я!

 

Інші новини