Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Засідання Констіт`юенсі Східної Європи та Центральної Азії Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією
07.11.2016
15:14

Засідання Констіт`юенсі Східної Європи та Центральної Азії Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією

5 листопада 2016 року в м. Баку, Азербайджан, відбулося засідання Констіт`юенсі Східної Європи та Центральної Азії Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, участь в якому від України взяли Генеральний директор Центру громадського здоров’я, проф. Наталія Нізова та виконавчий директор Мережі людей, що живуть з ВІЛ Володимир Курпіта.

Захід був спрямований на зміцнення ролі Виборчих округів у здійсненні  політик Глобального фонду та формування спільної позиції країн регіону СЄЦА для більш ефективного захисту їх інтересів та представлення напрацювань напередодні Засідання Правління Глобального фонду, запланованого на 16-17 листопада в Монтре, Швейцарія.

Наталія Нізова, як віце-голова Групи впровадження Глобального фонду представила перед Констіт’юенсі результати засідання Групи, що відбулося в вересні цього року та стан розробки Дорожньої карти, покликаної зміцнити позиції країн, що впроваджують гранти Глобального фонду, та забезпечити стійкість та ефективність програм протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу в період переходу до державного фінансування.

Інші новини