Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
ЦГЗ та ВООЗ запустили навчальну платформу для менеджерів середньої ланки розширеної прогарами імунізації
31.01.2023
12:17

ЦГЗ та ВООЗ запустили навчальну платформу для менеджерів середньої ланки розширеної програми імунізації

У 2023 році з’явилася нова освітня можливість для менеджерів програм імунізації  середньої ланки. В рамках реалізації спільних проєктів Центру громадського здоров’я та Всесвітньої організації охорони здоров’я менеджери зможуть пройти онлайн-курси або долучитися до магістерської програми. 

Всі курси навчання доступні спеціальній платформі https://app.who-ukr-mlm.com/uk/

Наразі доступно 15 навчальних курсів. Фахівці зможуть навчитися та покращити свої компетенції в темах розв'язання робочих проблем, встановлення пріоритетів, прийняття рішень, планування та управління людськими, фінансовими та матеріальними ресурсами, а також  моніторинг, впровадження, кураторська підтримка та оцінка надання послуг.

В програмі курсів багато практичних завдань та реалістичних сценаріїв. Навчання безоплатне та доступне 24/7, тому ви можете в зручний для себе час підібрати програму та пройти її.

"У 2022 році були розширені освітні можливості платформи для фахівців з імунізації усіх ланок: адаптовані навчальні відео щодо організації щеплень, дотримання холодового ланцюга, комунікації та інших технічних питань; записи вебінарів із кураторської підтримки; посібники, плакати та пам’ятки. Ми постійно працюємо над покращенням та різноманітністю курсів. Це допоможе нашим фахівцям розв'язувати важливі питання та організовувати процес роботи ще ефективніше",  каже Дмитро Столяренко, начальник відділу розвитку професійних компетенцій Центру громадського здоров'я.

З липня 2021 року на платформі дистанційних курсів Центру громадського здоров’я з’явився окремий розділ із навчальними матеріалами Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань імунізації, епіднагляду, профілактики та лікування захворювань, організації та управління у сфері охорони здоров’я. Вони включають:

  • онлайн-курси: як адаптовані з кращих міжнародних практик і рекомендацій, так і створені безпосередньо українськими експертами;
  • довідкові та роздаткові матеріали;
  • керівництва, настанови та рекомендації.

    Освітня платформа Центру громадського здоров'я

Навчальна платформа перекладена українською в рамках спільної ініціативи Бюро ВООЗ в Україні із Центром громадського здоров’я, Міністерство охорони здоров'я України, за фінансової підтримки European Union in Ukraine. 

Інші новини