Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Дайджест вересень
13.10.2022
17:40

Дайджест Центру громадського здоров'я за вересень

Нагадаємо, що Центр громадського здоров'я створив додаткове джерело отримання фахової інформації для лікарів України. Щомісяця вони можуть дізнаватися про актуальні дані та поради в Дайджесті новин ЦГЗ, у якому зібрані статті, анонси, оголошення для професійної спільноти медиків.  

Так ЦГЗ тримає лікарів первинної та вторинної ланок у курсі важливих практик, які б допомагали освіжити знання або нагадати про різні аспекти допомоги пацієнтам. Як наслідок, це в цілому має позитивно відображатися на громадському здоров'ї.

Черговий випуск дайджесту присвячений темам віспи мавп, вакцинації від COVID-19, новому препарату для лікування туберкульозу, шкоді неконтрольованого вживання антибіотиків та конкретним прикладам впливу куріння на організм людини. 

Ознайомитися з вересневою версією дайджесту можна ТУТ 

Усі попередні дайджести Центру громадського здоров'я опубліковані за цим посиланням: https://bit.ly/346RXNa

Дайджест створено за підтримки проєкту Центрів контролю та профілактики захворювань США (CDC) Департаменту охорони здоров’я та соціального забезпечення США (DHHS) «Посилення спроможності лікування ВІЛ/СНІД в Україні в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)»

Інші новини